Reviews

★★★★★

“Geke heeft me weer goed geknipt zaterdag”

Roos

★★★★★

“Haren weer geweldig in de krul”

Peter

★★★★★

“Altijd fijn om weer naar Géke te gaan. Ga er altijd blij de deur uit. Monika had geoefend met haar communicatie. Ze had dingen onthouden van de vorige keer en begon uit zichzelf een gesprekje. Wat de vorige keer nog niet het geval was. Het enige mindere puntje was het föhnen. Daar trok ze behoorlijk aan m’n haar, maar dat kan ook zo voelen doordat m’n hoofdhuid erg gevoelig is”

Evelina

★★★★★

“Fijn om weervin zo’n gezellige sfeer zo vakkundig geholpen te worden.”

Arie

★★★★★

“Geke heeft aan een half woord genoeg. Ze snapt soms beter dan ikzelf wat mijn kapsel nodig heeft. Ik kom ook niet voor niets al ruim 25 jaar bij haar voor mijn haar. Intussen wordt mijn dochter geknipt door haar dochter. Ook naar volle tevredenheid. ❤️”

Boukje

★★★★★

“Weer super geknipt!”

patrick

★★★★★

“Super gedaan! Erg blij mee. Er werd echt tijd voor me genomen en meegedacht met wat mooi bij mij zou passen. Ook relaxte en gezellige sfeer. Dankjewel Geke!”

Anne Teunis

★★★★★

“Superfijne sfeer,passie en perfectionisme. Vriendelijk en nemen alle tijd voor je.En natuurlijk zien mijn krullen er weer knap uit. Echt een aanrader!!”

Anthoinette

★★★★★

“Geke knipt mijn haar al sinds 1985, vanaf dat zij naar de kappersschool ging. Voor mij is er maar 1 die mijn haar mag knippen en dat is Geke. Ik heb uitzonderlijk veel haar en heel lang. Een keer per jaar moet zij letterlijk mijn haar uitdunnen. Het zit daarna geweldig. Zij is buitengewoon getalenteerd en professioneel. In een oogopslag ziet zij wat het beste is. Tevens zijn haar haar producten van zeer hoog niveau. Ook de rest van de kappers die daar werken zijn erg goed in hun vak.”

Anne

★★★★★

“Hele fijne salon waar je krullen ontzettend goed geknipt worden en waar je niet de hoofdprijs betaald (in tegenstelling tot sommige andere salons). Je haar wordt ook standaard gewassen en na het knippen gedroogd (onder de kap of met föhn waar je zelf voor kiest). Heerlijke koffie tijdens de behandeling ontbreekt nooit. Al jaren erg tevreden!”

Froukje